Het perfecte lichaam in slechts 6 weken

Het perfecte lichaam in slechts 6 weken

perfect droom lichaam


‘Behaal zonder moeite en in slechts 6 weken het perfecte lichaam!’ Bedrijven verdienen bakken met geld door zulke commerciële uitspraken te verwerken in hun advertenties. Is het nou allemaal echt te mooi om waar te zijn, of zit er een kern van waarheid achter deze boodschap? In dit artikel lees je voor eens en altijd hoe het zit!

Het perfecte lichaam

Onze samenleving streeft steeds meer naar perfectie en het hebben van het perfecte lichaam mag daar zeker niet bij ontbreken. Bedrijven spelen hier handig op in en verdienen bakken met geld om aan onze behoefte aan perfectie te voorzien. Waar sommige bedrijven het beste met je voor hebben en producten aanbieden waarvan bewezen is dat ze effectief zijn, zijn er genoeg andere bedrijven die als doel hebben om zo veel mogelijk geld te verdienen en bieden producten aan waarvan het effect ervan nauwelijks of gedeeltelijk bewezen is.
perfect

De waarheid is hard

Ongetwijfeld zijn er kwalitatief goede producten op de markt die je kunnen helpen in het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Denk aan eiwitrepen die het hongergevoel onderdrukken, capsules die de vetverbranding stimuleren of speciale gels die je buikvet doen wegsmelten (oké, dat laatste is echt de allergrootste onzin ooit!). Maar voor de meeste producten geldt: als het te mooi is om waar te zijn, is het ook te mooi om waar te zijn!

Denk eens na over het volgende: als er steeds meer bedrijven claimen dat ze jou het perfecte lichaam in 6 weken kunnen bezorgen, is het best vreemd dat obesitas een steeds groter probleem wordt in onze samenleving. Volwassenen en kinderen worden namelijk steeds dikker en dikker! Aan het kostenplaatje zou het ook niet moeten liggen, want sommige ‘life-changing’ producten worden aangeboden voor bodemprijzen!droomlichaam

Valsspelen telt niet

Het is jammer om te zien dat er nog steeds boegbeelden in de samenleving rondlopen die zelf overduidelijk hebben vals gespeeld, maar wel hun persoonlijke, maar onvolledige succesverhaal gebruiken om diverse producten aan ‘de gewone’ man te brengen. Dit schept een onrealistisch verwachtingspatroon en zorgt ervoor dat consumenten blijven denken dat ook zij magische resultaten kunnen behalen. Gelukkig staat er een nieuwe generatie met nieuwe boegbeelden op, die laat zien dat hard werken voor je persoonlijke doelstellingen andere uitkomsten heeft dan eerder werd voorgeschoteld.het perfecte lichaam

Het grote geheim

De wonderpil bestaat niet! Keihard werken voor je doel, motivatie behouden als je geen resultaat ziet, gefocust blijven als je het druk hebt, verleidingen weerstaan als je zwak bent, doorzetten als je het niet meer ziet zitten. Dat zijn de aspecten die ervoor gaan zorgen dat jij je doel behaalt op de langere termijn. Alleen is deze boodschap niet bepaald wat een consument met een volle portemonnee en de behoefte aan een quick fix wil horen!

Eiwitrepen die je hongergevoel onderdrukken en capsules die je vetverbranding stimuleren kunnen op de korte termijn zeker helpen met het verliezen van gewicht, maar zullen op den duur hun magische werking verliezen. Het is dan een kwestie van tijd voordat je opnieuw je portemonnee opentrekt om een nieuw ‘life-changing’ product aan te schaffen, in de hoop snel een oplossing te vinden voor je imperfectie.
perfect lichaam

Waar het écht om gaat

Wees eerlijk naar jezelf! Hoe belangrijk is het behalen van je doel en wat verwacht je ermee te bereiken? Natuurlijk willen we allemaal een gespierd en atletisch lichaam (oké, het meerendeel). Alleen de vraag is of deze zoektocht naar perfectie jou gelukkig(er) gaat maken en je voldoende zal motiveren om door te zetten op de momenten dat het even tegenzit en je de handdoek in de ring wilt gooien.

Ben je op zoek naar een onverwoestbare dosis aan doorzettingsvermogen? Graaf dan dieper en zoek naar je diepste motivatie om je doel te behalen. Je zult een weg vinden als het belangrijk genoeg voor je is. Als dat niet zo is vind je een excuus… even goede vrienden!

lichaam dromen

Mark van Essen | Personal Coach | The Transform Code


Nieuwsgierig naar wat personal training in Utrecht of online coaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *