Online fitness coaching bij The Transform Code

Online fitness coaching bij The Transform Code

online-fitness-coaching


Ben je op zoek naar meer informatie over online fitness coaching bij The Transform Code? Dan moet je dit artikel zeker even lezen! Hier vind je alle details over het online fitness coaching traject én lees je wat je kunt verwachten als je aan de slag gaat met het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Het intakegesprek

The Transform Code is jouw personal trainer en voedingsdeskundige in Utrecht. Er is niets dat aan het toeval wordt overgelaten om jou te laten slagen in het behalen van je doel. Samen met Mark van Essen als je persoonlijke coach, leer je om met behulp van de kernelementen voeding, training, gedrag en coaching op gestructureerde wijze resultaten te behalen én te behouden.

Bij The Transform Code wordt gebruik gemaakt van The Transform Code app. Hiermee heb je jouw persoonlijke totaalplan altijd bij de hand, houd je gemakkelijk je voortgang bij en deel je de behaalde resultaten met één druk op de knop. Ook kun je gebruik maken van The Transform Code app op je tablet. Hier vind je precies dezelfde functies als in The Transform Code app en is het eenvoudig om je progressie bij te houden.

Voordat je begint met jouw persoonlijke totaalplan vul je een uitgebreid intake-formulier in. Deze online vragenlijst bestaat uit 40 vragen en neemt ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag. Na het ontvangen van de vragenlijst neemt je persoonlijke coach telefonisch contact met je op. Dit om kennis te maken en de vragen kort te bespreken. Hierna duurt het nog maximaal 48 uur voordat je persoonlijke totaalplan af is en jij kunt starten met jouw online fitness coaching traject!

Lees hier meer informatie over The Transform Code
online fitness coaching training

Het persoonlijke voedingsplan

Het persoonlijke voedingsplan bij The Transform Code wordt ontworpen naar aanleiding van het ingevulde intake-formulier en het telefonisch contact met je coach. Het bestaat uit een volwaardig dieet dat op jouw doelstelling van toepassing is en wordt elke maand opnieuw samengesteld.

Met behulp van The Transform Code app is het eenvoudig om bij te houden wat je gegeten en gedronken hebt. Zo weet je precies hoeveel kilocalorieën je nog te besteden hebt en vind je een overzicht met de balans tussen de macronutriënten koolhydraten, eiwitten en vetten.

Omdat het niet altijd mogelijk is om de producten te nuttigen die in het voedingsplan staan, heeft The Transform Code de mogelijkheid om zelf producten toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Deze kun je handmatig invoeren of kun je toevoegen door middel van de barcode scanner.

Lees hier meer informatie over het kernelement voeding
fitness coaching online

Het persoonlijke trainingsplan

Het persoonlijke trainingsplan bij The Transform Code wordt ontworpen naar aanleiding van het ingevulde intake-formulier en het telefonische contact met je coach. Het bestaat uit een uitdagend en gevarieerd weekprogramma dat op jouw doelstelling van toepassing is en wordt elke maand opnieuw samengesteld.

Met behulp van The Transform Code app heb je jouw persoonlijke trainingsplan altijd bij de hand. De verschillende oefeningen bestaan uit geanimeerde video’s en zijn voorzien van duidelijke aanwijzingen. Ook is het eenvoudig om behaalde resultaten direct in te vullen en te delen met je coach.

Omdat het niet altijd mogelijk is om alle oefeningen uit het trainingsplan uit te voeren, heeft The Transform Code de mogelijkheid om zelf oefeningen toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Deze kun je handmatig invoeren en selecteren op spiergroepen of materialen.

Lees hier meer informatie over het kernelement training
fitness coaching online

Je gedrag in het dagelijks leven

Om een gewoonte van je nieuwe leefpatroon te maken en daarmee behaalde resultaten te behouden, is het essentieel om aandacht te besteden aan je gedrag in het dagelijks leven. Je persoonlijke coach helpt je met het maken van slimmere keuzes en leert je om deze direct in de praktijk toe te passen.

Bij The Transform Code ontvang je praktische gedragslessen met verschillende leefstijladviezen en bijpassende huiswerkopdrachten. Hoe meer kennis je hebt, hoe makkelijker het is om de juiste beslissingen te maken en je doelstellingen te behalen.

In de online community van The Transform Code kom je in contact met andere gemotiveerde leden en lees je persoonlijke succesverhalen. Ook vind je hier verschillende gezonde recepten terug, krijg je toegang tot extra workouts en lees je de laatste nieuwsberichten over The Transform Code.

Lees hier meer informatie over het kernelement gedrag
personal trainer online

Online fitness coaching

Mark van Essen is als persoonlijke coach intensief betrokken bij jouw persoonlijke totaalplan. Al je vragen worden met zorg en toewijding behandeld. Hij is je stok achter de deur en helpt je om het doel niet uit het oog te verliezen. Hij is een vertrouwenspersoon en heeft integriteit hoog in het vaandel staan.

Het dagelijkse contact met je coach zorgt ervoor dat je op de goede weg blijft en vergroot daarmee de kans van slagen aanzienlijk. Via The Transform Code app kijkt je coach met je dagelijkse voortgang mee en kan hij je gemakkelijk aansturen of bijsturen. Zo weet je dat er altijd iemand voor je klaarstaat.

Aan het einde van elke maand vinden er verschillende metingen plaats. Met behulp van The Transform Code app kun je eenvoudig de resultaten invullen en worden behaalde resultaten besproken door middel van een live evaluatie. Aan de hand van dit gesprek zal het persoonlijke totaalplan worden geoptimaliseerd.

Lees hier meer informatie over het kernelement coaching
online personal trainer

Succes is een keuze

Onthoud dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Het is hard werken, leren, investeren, offers brengen, uit je comfort zone stappen én doorzetten op moeilijke momenten. Succes vraagt toewijding, maar is binnen handbereik als je bereidt bent om tijd en energie te stoppen in het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen.

Mark van Essen | Personal Coach | The Transform Code


Nieuwsgierig naar wat personal training in Utrecht of online coaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.

10 antwoorden

  1. Bryan schreef:

    Misschien toch iets voor mij als ik terug thuis ben… want 3 maand reizen dat zie je aan mij ?

  2. Bas schreef:

    Handig, een fitness traject met een app. Echt anno 2018 😉

  3. Als je echt een doel met trainen wilt behalen, is dit ideaal. Ik sport zelf onder begeleiding van een fysiotherapeut, dus dan zijn de doelen weer wat anders.

  4. Het lijkt me fijn om te sporten met ,- en advies te krijgen van een coach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *