Personal Trainer Utrecht | All-in-One Fitness Coach

PERSONAL TRAINER UTRECHT & ONLINE COACH

Personal trainer, voedingsdeskundige & lifestyle coach Mark van Essen uit Utrecht

‘Het vergroten van de levenskwaliteit, voor mijzelf en de ander!’ Dat is mijn grootste motivatie in alles wat ik doe. Het is daarom ook niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na mijn CIOS-opleiding tot sport- en bewegingsleider heb gekozen om als personal trainer in Utrecht aan de slag te gaan.
personal trainer utrecht
In de jaren daaropvolgend heb ik niet stilgezeten. Zo heb ik een opleiding aan de Personal Training Academy gevolgd, ben ik geslaagd voor de opleiding orthomoleculair voedingsdeskundige en mag ik mijzelf sinds kort een gecertificeerde bayesian personal trainer noemen.
personal trainer utrecht
Als personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach probeer ik mij zo goed mogelijk te verdiepen in de wereld van mijn klant. Het is mijn grootste uitdaging om een persoonlijk totaalplan op te stellen waarbij resultaten worden behaald, zónder het plezier in het proces te verliezen.

Over personal training over online coaching
PERSOONLIJKE DRIJFVEER

Met een passie voor lichamelijke en mentale gezondheid

In mijn kinder- en tienerjaren was ik verre weg van sportief. Ik zat liever voor de televisie dan dat ik naar buiten ging om te spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens de gymlessen op de middelbare school moest ik vaak zogenaamd naar de huisarts en zat ik voornamelijk achter de computer.
personal trainer utrecht
Aan het einde van mijn tienerjaren wist ik totaal niet wat ik met mijn leven moest doen en zat niet lekker in mijn vel. Ik rookte veel, deed niets aan sport en at vaak ongezond. Op een avond besloot ik dat het genoeg was. Het was de hoogste tijd om de verantwoordelijkheid voor mijn eigen toekomst te nemen!
personal trainer utrecht
Ik verdiepte me in de psyche van de mens en kwam er snel achter dat levensgeluk onlosmakelijk verbonden was met voeding, beweging en gedrag. Hoe meer kennis ik toepaste in de praktijk, hoe meer ik erachter kwam dat dit écht was wat ik leuk vond. Daarmee startte ik mijn carrière als personal trainer in Utrecht.

personal trainer utrecht mark
KENNIS & ERVARING

Investeren in kennis is noodzakelijk om de beste resultaten te blijven bieden

Om te blijven ontwikkelen is het van belang om te investeren in kennis. Door regelmatig nieuwe opleidingen, cursussen en workshops te blijven volgen, kan ik de hoogst haalbare resultaten aan mijn klanten blijven bieden. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan.

Lees meer..
KLANTREVIEWS

Zij gingen je voor en delen hier hun persoonlijke ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen met Mark als personal trainer in Utrecht en online fitness coach? Hier lees je verschillende klantreviews uit het personal training traject en online coaching traject.

“Mark geeft veel persoonlijke aandacht en daagt mij uit om het maximaal haalbare uit elke training te halen. Ik ben fan!”

Annemarie Persyn
GZ-psycholoog

“De duidelijke structuur en persoonlijke begeleiding van Mark zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen.”

Peter Budding
CREATIVE ARTIST

“Met Mark als personal trainer  in Utrecht en online coach zijn mijn sportieve prestaties nog nooit zo goed geweest!”

Laurien van Koppenhagen
Anesthesioloog-intensivist

“Trainen met Mark betekent enthousiasme en deskundigheid. Hij stemt het programma perfect af op je mogelijkheden.”

Gert van Gerner
ICT manager

“Met de professionele online hulp van Mark ben ik 5 kg afgevallen en kan ik nog steeds eten en drinken wat ik lekker vind.”

Sophie Zeilstra
ADVOCAAT

“Hard trainen, persoonlijk vegan voedingsplan en gewoon gezellig doelen halen met een realistisch tijdspad!”

Robbert van Sambeek
Dierenarts

“Mark leert mij hoe ik om kan gaan met klachten van hernia en artrose en toch mijn fitheid kan behouden.”

Marianne Eijgenraam
Kunst- en cultuurmakelaar

“Trainen met Mark was de beste beslissing van het afgelopen jaar. Mijn algehele fitheid en kracht is met sprongen vooruit gegaan!”

Mark Dekker
bankmedewerker

“Mark is erg motiverend en streng wanneer nodig. Hij levert maatwerk met perfecte focus en is betrokken tijdens het hele proces.”

Erik van Duijn
Startup Coach

Kun je niet wachten om te beginnen met jouw transformatie? Meld je dan nu aan!

IK WIL STARTEN