Personal Trainer Utrecht & Voedingsadviseur | The Transform Code

Persoonlijke coach | Mark van Essen

‘Het vergroten van de levenskwaliteit, voor mijzelf en de ander!’ Dat is mijn grootste motivatie in alles wat ik doe. Het is daarom ook niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na mijn CIOS-opleiding tot sport- en bewegingsleider heb gekozen om als personal trainer aan de slag te gaan.

In de jaren daaropvolgend heb ik niet stilgezeten. Zo heb ik een opleiding aan de Personal Training Academy gevolgd, ben ik geslaagd voor de opleiding orthomoleculair voedingsdeskundige en mag ik mijzelf sinds kort een gecertificeerde bayesian personal trainer noemen.
personal trainer utrecht
Als personal trainer en voedingsdeskundige probeer ik mij zo goed mogelijk te verdiepen in de wereld van mijn klant. Het is mijn grootste uitdaging om een persoonlijk totaalplan op te stellen waarbij resultaten worden behaald, zónder het plezier in het proces te verliezen.

Over personal trainingOver online coaching
personal trainer Utrecht
personal training utrecht
personal trainer utrecht mark van essen

Kennis & Ervaring | Mijn ontwikkeling

Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig nieuwe opleidingen, cursussen en workshops. Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van de kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. personal trainer utrecht

Lees meer info
personal trainer utrecht mark